Massage

Hos oss kan du får svensk klassisk massage, koppning, varma stenar och MLS-laser.

Pris oavsett vad du gör är


30 min   350 kr
40 min   500 kr
55 min   600 kr
Jag har tystnadsplikt.

Svensk klassisk massage


Massage är ett av det bästa medel mot stress eller fysiska, psykiska spänningar. Pga att cirkulationen sätts igång utan fysisk aktivitet så rensar blodet och lymfa lättare kroppen. För att detta ska ske så måste kroppen beröras och knådas.
​​​​​​​Det är många fördelar med massage: 
  • Stärker immunförsvaret
  • Motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnaden
  • Har god effekt på träningsvärk
  • Motverkar stress
  • Gör spända muskler mjuka och elastiska
Jag använder rena oljor som är så naturliga som det går, eftersom huden är kroppens största organ och jag vill att du ska ha det bästa. 

Ibland använder jag koppor som ett komplement...


Kopping är ett gammalt alternativmedicinskt behandlingssätt som använts inom folkmedicin i många olika kulturer och i traditionell kinesisk medicin i över 4000 år.

Lika flitigt används koppning än idag. Eftersom koppning fungerar som en djup bindvävsmassage vilket ökar blodcirkulationen så ska man undvika koppning vid hjärtproblem, högt blodtryck, diabetes, graviditet, vid blodförtunnande läkemedel eller om är en strokepatient.

​​​​​​​Koppningen skapar ett undertryck som påverkar bindväven i musklerna och underhuden.

​​​​​​​Då ökar blodcirkulationen vilket bidrar till att slaggprodukter transporteras bort.
​​​​​​​
Kan även användas till cellulitbehandling. Här skulle jag råda dej själv att köpa ett kit och göra det själv då du själv kan påverka hur mycket och hårt du vill ha det. Det gör rätt ont.

Har även varma stenar till ett komplement...


Som främjar djup avslappning och ökar blodcirkulationen. Värmen från stenarna tränger ner och gör dina spända muskler avslappnade. 
​​​​​​​
Jag brukar blanda varma stenar med massage. När vi kommit överens om det innan. Stenarna måste värmas upp ett tag innan. Så där behövs det planering.

Laser 

Har nu tagit in en laser som skiljer sig många andra. Multiwave Locked System MLS.
Den ger kortare behandlingstider, effekt från första behandlingen och med långvarig verkan, Behandingen är baserad på kombinerad och synkroniserad strålning och du får fördelarna av kontinuerlig-/ frekvensstrålning och superpulsad strålning på samma gång.
​​​​​​​Finns mer att läsa på www.optilaser.se